Scoren voor de Club!

Scoren voor de Club ondersteunt amateur sportverenigingen op het gebied van geldwerving.
Dit doen wij in samenwerking met diverse partners zoals o.a. Wildlands, Madame Tussauds, Thuisbezorgd.nl en diverse wellness centra. Op leuke en speelse wijze wordt er door de jeugdleden van de vereniging met de 'Scorekaart' geld ingezameld. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jullie met minimale inspanningen maximale opbrengsten kunnen realiseren. Waarvan het maximale resultaat kan oplopen tot 85%! Hiermee kan de vereniging gestelde doelen realiseren zoals bijvoorbeeld het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen, het renoveren van de kantine of misschien zelfs een pannaveld aanleggen! 

313T001_usp1.png
 

Hoe werkt het?

Met de Scorekaart worden de donaties voor de vereniging door jullie jeugdleden opgehaald.

De Scorekaart werkt heel simpel:

  1. Donateurs (ouders, familie, vrienden, buren etc.) krassen één of meerdere vakjes op de Scorekaart open;
  2. Het bedrag wat men open krast is de donatie aan de club (maximaal €2,50 per vakje);
  3. Iedere donateur ontvangt maar liefst 8 interessante korting coupons per open gekrast vakje, als dank voor donatie (flinke kortingen op entree van b.v. Wildlands, Madame Tussauds, Thuisbezorgd.nl en diverse wellness centra).

Hoe organiseren?

 

Klaar om te scoren?

Inschrijven actie

 
 

Wat levert het op?

Kosten
Aan Scoren voor de Club betaalt de vereniging alleen de Scorekaarten.
De prijs per Scorekaart bedraagt € 4,99 (excl. BTW). Verder ontvangt de club gratis een leuk promotiepakket met o.a. posters, ballonnen, bierviltjes etc. om de actie zo goed mogelijk te promoten!

Geen kosten vooraf!
Belangrijk om te weten is dat de Scorekaarten pas na afloop van de club actie in rekening gebracht worden. De vereniging hoeft dus niets te betalen bij aanvang van de club actie.

Garantie regeling
Tot 20% van het totaal aantal bestelde Scorekaarten (20 op de 100) die NIET gebruikt - en ongeschonden zijn - mag de club kosteloos retourneren. Hiervoor ontvangt u een creditnota.

 

Inschrijfdata seizoen 2019/2020

inschrijfdata 2019-2020
 

Inschrijven actie